domingo, 19 de diciembre de 2010

XORNADA 16ª

Parada do Sil 3 - Razamonde 0
Primeiro comentar que na xornada 14ª e na que nos enfrentamos ós Chaos o resultado foi de 0-6 para o Parada do Sil.
Na xornada 15ª que nos enfrentamos ó Caldelao o resultado foi de Parada 1 - Caldelao 4. Unha derrota moi sufrida pero que nos soubemos repor para esta nova xornada na que comenzou a 2ª volta e na que nos enfrentamos ó Razamonde.
O primeiro gol chegou no minuto 1 obra de Fernando,polo que a victoria se nos puxo de cara pronto, ainda que esperaba un pouco máis do Razamonde, tamén na 1ª parte chegaron os outros 2 e así rematou o partido. O dito tres puntos importantes para comenzar con bo pé a 2ª volta e na que teremos agora un merecido descanso de dúas semanas para afrontar o próximo partido con forza, que nos fará falta para enfrentarnos ó líder Santa Teresita...