domingo, 14 de septiembre de 2014

COMEZOU A TEMPORADA!!!!!!!!

XORNADA 1

CARBALLIÑO  2 & PARADA DO SIL CF 2

Despois de un  merecido descanso, este sábado  comezamos a liga contra o Sporting Carballiño no campo de A Uceira.
Foi un encontro moi disputado no que pudo gañar calquera. Na primeira metade as ocasións mais claras correron a cargo do Parada pero marchamos o descanso sin goles.
No minuto quince, despois da reanudación do partido, o Sporting adiantouse no marcador. O gol chegou tras un saque de falta lateral que remataron na área pequena.
O empate do Parada no se fixo esperar moito, foi tamén a balón parado despois de un saque de córner, Victor aproveitou  o rechace e con un disparo escorado desde dentro da área  estableceu o  1 a 1 no marcador.
Pero de novo, os poucos minutos o equipo local volveu a poñerse por diante. Desde ese momento, co carballiño cerrado en defensa volcamonos en buscar o empate, pero coa expulsión de Babu ese cometido volveuse moito mais difícil. Ainda con todo eso cando estaba a punto de rematar o partido Gregorio batiu por alto o porteiro e puxo o definitivo 2 a 2.

Desde aquí queremos mandar un forte agradecemento a todos os nosos socios e patrocinadores que fan posible que un ano mais o Parada do Sil CF poda volver a competir.