miércoles, 29 de enero de 2014

XORNADA Nº17

Partido: LOUREIRO & PARADA DO SIL C.F.

Resultado: 3 - 2

Mala tarde de futbol para o Parada  no campo do Loureiro. Comenzamos ben,despois duns minutos de control do rival empezamos a controlar o xogo con varias ocasións para marcar mais de un gol, e nunha apertura a banda  Iago centra e David remata na boca de gol para facer o 0-1. Nada máis comenzar a segunda parte metemos o segundo gol, gracias a un caneo de Tricoli dentro da área na que se desfai do porteiro e marca a porta baleira. Despois o Loureiro comenzou a lanzar balóns colgados, metendonos na nosa área pocuo a pouco, e en tres balons colgados meteronos tres goles, nas únicas tres ocasións que tiveron en todo o partido. Mal resultado; esperemos recuperarnos e voltar a senda do triunfo na seguinte xornada na casa. Recordarvos que a segunda volta solidaria segue en marcha para todos os que quieran colaborar.