martes, 19 de octubre de 2010

XORNADA 7ª

Parada do Sil 3 - Salamonde 1
Adiantouse o Salamonde cun golazo pola escadra, pero xa na primeira parte lle demos a volta ó marcador. O primeiro gol obra de Carlos Fariñas dende fora da área, o segundo tras xogada de Fernando que se leva ós defensas e no rechace queda o balón morto para Jose.
Na segunda parte dominio total no terreo de xogo cun gol máis de Carlos Fariñas cun gol espectacular de bolea... Nova victoria e consolidámonos nos postos altos da clasificación. Ainda queda moito, pero este ano pinta ben, con moitas emocións...
Titulares: Guzman, Paco (Capi), Victor, Dobaño, Vidal, Jaime, Charli,Cicho, Dani,Jesus, Fernando.
Suplentes: Armando, Edgar, Pablito e Pablo.

O próximo fin de semana que tiñamos que xogar co Cidade das Pontes en Seixalbo, cambiouse e xogarase en Parada o sábado ás 17:00 h, o motivo é a carreira de montaña que teremos o domingo, pq se necesita moita xente para o acontecemento.